Ervaringen van ouders en kinderen

De afgelopen jaren hebben we met veel plezier diverse kinderen mogen begeleiden. Hieronder leest u een aantal reacties van kinderen en/of ouders:

 

Livia (groep 8) "Ik wil jullie heel erg bedanken voor de bijles die jullie mij hebben gegeven. Het heeft mij heel erg geholpen. De uitslag van mijn eind-toets is HAVO/VWO geworden."

Lynn (groep 7): "Ik wist niet dat bijles zo leuk zou zijn".

Moeder van Niels (VMBO-Kader): "Wilde je toch even laten weten dat het Niels vorige week gelukt is een film in de bioscoop te volgen met de ondertiteling. Dat was het doel waarvoor hij met jou startte met oefenen. Weer een mijlpaal bereikt!"

Luca (groep 6): Na het volgen van een woordenschattraining; "Ik wil wel bijles, maar dan alleen van Hilda en Simone".

Sebastiaan (groep 8): Hallo, ik ben Sebastiaan en ben 12 jaar. Ik krijg sinds 1 jaar begeleiding van Simone en Hilda. Ik vind het heel erg leuk. Zij helpen mij met spelling en ik train voor de CITO. Ik ben erg vooruit gegaan. Dank jullie wel.

L. (groep 8):
"Afgelopen periode heb ik RT gehad van Hilda & Simone. Ik heb bijles voor rekenen en begrijpend lezen gekregen. Met rekenen hebben we vooral veel geoefend en ik heb ook ezelsbruggetjes geleerd. Met begrijpend lezen hebben we teksten geoefend, door handige hulpmiddeltjes kijk ik nu ook anders naar hoe ik de teksten en de antwoorden lees en opschrijf.
Ik heb de ene week RT gehad van Hilda en de andere week van Simone. Daar had ik geen last van, van allebei leer je veel en soms net weer andere dingen.
Het heeft mij heel goed geholpen, ik heb vanwege de bijles en het goede oefenen zelfs een hoger schooladvies gekregen!
Ik vond de bijlessen van Hilda & Simone heel fijn. Heel erg bedankt!"